eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Meleg férfiként éli az életét ezentúl az amerikai filmsztár

Meleg férfiként éli az életét ezentúl az amerikai filmsztár

Először beszélt szexuális orientációjáról Kevin Spacey és bocsánatot kért egy zaklatás miatt.

Kevin Spacey Oscar-díjas amerikai színész először beszélt homoszexualitásáról , egyszersmind bocsánatot kért egy kollégájától, aki azt állítja, hogy még gyermekkorában Spacey szexuálisan zaklatta őt egy házibulin.

"Ahogy azt a hozzám legközelebb állóbbak tudják, eddigi életem során férfiakkal és nőkkel is volt már kapcsolatom" - írta az 58 éves színész vasárnap a Twitteren, hozzátéve, hogy úgy döntött, ezentúl meleg férfiként éli az életét.

Spacey azután szólalt meg, hogy egy színésztársa, Anthony Rapp egy interjúban azt állította, hogy Spacey szexuálisan zaklatta őt 1986-ban. A BuzzFeed amerikai hírportálnak Rapp felidézte, hogy 14 éves volt, amikor együtt játszott a Broadway-n Spaceyvel, akinek az otthonába is ellátogatott egy házibulira. Miután a parti véget ért és a vendégek elmentek, az akkor 26 éves és szemlátomást ittas Spacey lefektette a fiút egy ágyra és ráfeküdt a testével. Rappnek sikerült kiszabadulnia a színész szorításából, és elhagynia a lakást.

A most 46 éves Rappet, aki jelenleg a Star Trek: Discovery című televíziós sorozatban játszik, a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein ügye vitte rá, hogy a nyilvánosság elé tárja az évtizedekkel ezelőtti incidenst.

A kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey a Twitteren azt írta, nem emlékszik a Rapp által elmondottakra, de mint fogalmazott: "ha valóban úgy viselkedtem, ahogy leírta, akkor őszinte bocsánatkéréssel tartozom neki az elfogadhatatlan ittas viselkedésemért, és bocsánatot kérek tőle azokért az érzésekért, amelyekkel meg kellett küzdenie az elmúlt években".

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×