eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Segíteni akar a kislányt elütő HÉV vezetője

Hosszú ideig küzdöttek az orvosok Virág életéért, akit csütörtök reggel elütött a HÉV Kistarcsán, a zsófialigeti megállóban.

Az első hírek szerint sikerült megmenteni a lábát, de sok vérre volt-van szüksége. Testvére és a közeli barátok a Facebookon kérték, hogy aki tud, segítsen, adjon vért Virágnak. A Bors úgy tudja: így tesz a sofőr is, aki a szerelvényt vezette.

A lapnak nyilatkozott a szerelvény vezetőjének egyik barátja, aki elmondta: a férfi a történtek óta sokkos állapotban van. Aggódik a lányért, szeretne segíteni, ezért ment el irányított véradásra.

A diáklánynak a lap értesülései szerint súlyos fej- és gerincsérülése van, a lábát is elkapta a szerelvény, amit korrigáló műtéttel próbáltak helyreállítani.

Virág egyik barátnője azt mondta a lapnak, hogy úgy tudják, már túl van a kritikus állapoton. Művészeti iskolába járnak Budapestre, minden diákot megrázott a baleset.

Október eleje óta karbantartás miatt csak az egyik vágányt használják a HÉV-ek azon a szakaszon, ahol a baleset történt, vagyis adott esetben olyan irányból érkeznek, ahonnan egyébként megszokásból nem számít rá az ember. A pálya ugyanakkor jól belátható. A Borsnak egy szemtanú elmondta: Virág zenét hallgatott és a telefonját nyomkodta, ezért nem vette észre a dudáló járművet.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×