eur:
393.93
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Égett egy raktár a kál-kápolnai vasútállomáson

Kigyulladt egy raktárépület szombat hajnalban Kál-Kápolna vasútállomáson, a tüzet már eloltották, de rövid ideig a vasúti közlekedést szüneteltetni kellett.

Hevesi Katalin, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője elmondta: egy kétszáz négyzetméteres raktár gyulladt ki Kál-Kápolna vasútállomáson. Az épületben két gázpalack felrobbant.

A tüzet a füzesabonyi és a hevesi katasztrófavédelmi őrs, valamint az egri és a mezőkövesdi tűzoltók oltották el. 

A szóvivő közölte: szakaszos áramtalanítást kellett végezni, ezért az oltás és az utómunkálatok idejére a vasúti közlekedés szünetelt, a sínpályákat keresztező közutat is le kellett zárni.

Két hajnali vonat közlekedését akadályozta a tűz - közölte Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese. A Hatvanból Egerbe tartó személyvonat ötven, a Budapest-Keleti és Eger között közlekedő gyorsvonat pedig húsz perc várakozásra kényszerült.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×