eur:
393.79
usd:
365.13
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Súlyos balesetet okozott a VÉDA-kaputól megriadó kamionos

Súlyos balesetet okozott a VÉDA-kaputól megriadó kamionos

VÉDA-kapu miatt okozott balesetet egy kamionos.

Egyenként 5,7 tonnát nyomnak azok a fémhengerek, amelyek péntek reggel szabadultak el egy kamionról, a 86-os főút és a szombathelyi Rumi út kereszteződésében. A sofőr az izgalomtól rosszul lett - írja a vezess.hu.

Körmend felől Győr irányába tartott egy lengyel rendszámú kamion pénteken reggel, a 86-os főúton. Szombathelynél a Rumi út kereszteződéséhez érve sárgára váltott a lámpa, a sofőr pedig látta a VÉDA-kaput a túloldalon, és mivel nem akart büntetést fizetni, ezért beletaposott a fékbe.

Súlyos balesetet okozott a VÉDA-kaputól megriadó kamionos

A kamion ugyan megállt a lámpa előtt, de a rakományként szállított három darab, egyenként 5,7 tonnát nyomó fémhenger elszabadult. Kettő kizuhant az útra, összetörve az aszfaltot is, míg az egyik a vezetőfülkének csapódott, előre billentve azt.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×