eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Szokatlan lépés egy rendőrtől: kisegítette a tolvajt

Lefüleltek a minap egy áruházi tolvajt Torontóban, amint ruhát lop állásinterjújához, a helyszínre érkező rendőr azonban ahelyett, hogy őrizetbe vette volna a 18 éves elkövetőt, történetét meghallva, megvásárolta neki az öltözéket.

A fiatalember azóta megkapta az állást és a jövő héten már munkába is áll - mondta el a rendőr a CP24 torontói hírtelevíziónak.

Niran Jeyanesan felidézte, hogy a Walmart áruházlánc személyzete ing, nyakkendő és zokni ellopásának kísérletéért jelentette fel a fiatalembert. "Nehézségei voltak az életében, egyenesbe akarta hozni családját azzal, hogy állást vállal. De nem volt hozzá semmilyen forrása. Meg akarta kapni a munkát, csak ez járt a fejében. Úgy vélem, valóban hibázott" - magyarázta.

A rendőr felettese korábban a BBC-nek méltatta beosztottja intézkedését. "Egy 18 éves letartóztatása senkinek sem állt érdekében. Nagyon pozitívan ítélem meg (a döntést). Minden kérdést megoldott a rendőrtiszt intézkedése. A közösségnek jó példát kell mutatnunk" - hangoztatta Paul Bois.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×