eur:
392.88
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Öt évig bujkált álnéven a Ferencvárosban a körözött férfi - video

A BRFK Célkörözési Osztályának nyomozói a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen Ferencvárosban elfogták azt a körözött román állampolgárt, aki új néven, öt évig bujkált a hatóságok elől - számolt be a police.hu.

A budapesti nyomozók a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóságával együttműködve a Budapest IX., Nádasdy utcában egy társasház parkolójában csütörtökön elfogták a 37 éves B. Lorandot, aki éppen az élettársát vitte dolgozni.

A román állampolgár ellen még 2012. szeptemberében a Pápai Rendőrkapitányság adott ki 

elfogatóparancsot csalás miatt.

A férfi a körözés kiadása után Romániában nevet változtatott, és a bujkálás alatt a lakóhelyeit és az autóit is rendszeresen cserélte.

Elfogását követően a férfit a rendőrök a IX. kerületi rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×