eur:
395.31
usd:
372.04
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Megszökött egy rab egy fővárosi kórházból, nagy erőkkel keresik

A 43 éves nőt a rendőrség keresi.

Megszökött egy fővárosi egészségügyi intézménybe kihelyezett rab szerda délelőtt - közölte Orosz Zoltán. A Büntetés-végrehajtási szervezet szóvivője elmondta: a 43 éves, jogerős szabadságvesztését töltő nőt egy budapesti egészségügyi intézményben helyezték el, a nő orvosi ellátását a büntetés-végrehajtási szerv - tekintettel egészségügyi állapotára - nem folyamatos őrzés, hanem visszatérő ellenőrzés mellett biztosította.

A rab azonban szerdán a délelőtti órákban engedély nélkül eltávozott a kórházból.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a nő felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel zajlik.

Lapunknak Orosz Zoltán elmondta: a nő kisebb súlyú bűncselekmény miatt kapott börtönbüntetést. A fogolyszökések szerencsére nagyon ritkák. Az eset miatt a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×