eur:
393.45
usd:
368.15
bux:
66230.37
2024. április 24. szerda György
Elgurult kamion nyomott agyon egy férfit az osztrák határnál

Elgurult kamion nyomott agyon egy férfit az osztrák határnál

Az osztrák határtól körülbelül 100 méterre, magyar oldalon ért halálos baleset egy férfit egy erdei úton, Kőszeg közelében. Egy kiékelt kamion kezdett el gurulni, amiben nem ült senki. A férfi megpróbálta megállítani a járművet.

A Nyugat.hu úgy tudja, hogy az utolsó adag farönköt helyezték el a járművön, a sofőr pedig a gépjármű elejénél állt egy mérlegelőműszernél, amikor a kamion elindult, miközben senki nem ült a volánnál. A férfi megpróbált beszállni a járműbe, de az ajtó és a farakás közé szorult. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Jelenleg tart a helyszínelés, munkavédelmi szakember is a helyszínre tart, hogy megállapítsák, okozhatta-e mulasztás a balesetet. A férfi testét szombathelyi tűzoltók segítségével szabadították ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×