Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A teli buszmegállóba csapódott, majd a kocsijáról törölgette a vért

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A szemtanúk szerint nagy sebességgel a piroson hajtott át az az autós, aki hétfőn balesetet okozott Budapesten a Dózsa György úton, majd kocsijával több embert elütött egy buszmegállóban. Azt állítják, utána kiszállt, és az autóját kezdte tisztítani.

Hétfő délután két autó ütközött össze a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében, majd az egyik autó az ottani trolibuszmegállóba csapódott. A Borsnak egy szemtanú azt mondta,

a fehér Mercedes áthajtott a piroson,

már akkor majdnem elütött egy zebrán gyaloglót, utána ütközött össze a két jármű.

„Végignéztem az egészet, már a zebrán majdnem elütött valakit, pedig zöld volt a gyalogos jelzés” – mondta a szemtanú, és úgy látta,  a mercedeses a baleset után ki tudott magától szállni a kocsiból, majd a kocsijáról törölgette a vért, „nem érdekelte, hogy ott fekszenek a földön”.

A lap értesülései szerint a Mercedes tulajdonosa a baleset előtt félórával vette az autóját. Fejsérülést szenvedett. Barátai lapunknak azt mondták: higgadt vezetőnek ismerik, és úgy tudják, nem ő volt a hibás.

A 24.hu információja szerint a Mercedest vezető férfi a kecskeméti maffiaper egyik korábbi vádlottja volt, a lap értesülése szerint a balesetet szenvedett férfi a bűnbanda egyik oszlopos tagja volt, el is ítélték a perben.