eur:
393.87
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ismét villamos és autó ütközött Budapesten, ugyanaznap, ugyanabban a kerületben

Összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a BAH-csomópontban vasárnap délután. A baleset miatt két vonalon villamos helyett pótlóbuszok járnak egy szakaszon. Néhány órával korábban hasonló baleset történt a kerületben.

A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Takács Renáta, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere elmondta: a baleset miatt a 17-es és a 61-es villamos helyett pótlóbuszok járnak a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között, amíg tart a helyszínelés. A villamosok terelve közlekednek az 56A járat vonalán, a Krisztina körúton - tette hozzá.

Vasárnap 13 óra 30 perc körül a Budapest XI., Fehérvári út 38. számnál szintén egy villamos és egy személygépkocsi ütközött össze, két személy megsérült.

A baleset helyszínelésének idejére a rendőrök a Fehérvári út két forgalmi sávját lezárták - Móricz Zsigmond körtér irányába - a Csonka János tértől az Október 23. utcáig. 

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×