eur:
393.58
usd:
368.73
bux:
65681.18
2024. április 23. kedd Béla

Húga lesz Max Zuckerbergnek

Másodszorra is kislányt vár a Facebook-alapító Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan - jelentette be a közösségi média milliárdosa az interneten.

 Csütörtöki Facebook-bejegyzésében a 32 éves Zuckerberg azt is leírta, nem voltak biztosak abban, hogy lehet-e még gyerekük, mert az első kislányuk, Max nehéz terhességet követően született 2015-ben.

"El sem tudok képzelni nagyobb ajándékot, mint egy kistestvért Maxnak, nagyon boldog vagyok, hogy együtt nőnek fel" - írta Zuckerberg, akinek három nővére van.

A kis Max tavaly akkor került rövid időre az érdeklődés középpontjába, amikor az édesapja feltett egy képet róla, amint éppen védőoltást kap. A kép miatt elárasztották a közösségi oldalt az oltások hatásában kételkedő kommentek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A kamatdöntés sem zökkentette ki a forintot

A kamatdöntés sem zökkentette ki a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×