eur:
395.34
usd:
366.36
bux:
65453.91
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Lövöldözés Bőnyben! Rendkívüli készültség!

Életét vesztette egy rendőr szerda reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben. A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) vezetője az elkövető sajtóinformációk szerint.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy több tucat rendőr és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai körbe vesznek egy családi házat. A rendőrök közül többen golyóálló mellényt viselnek, és mesterlövészek is készültségben vannak.

Falubeliek az MTI munkatársának azt mondták, egy idős férfi házát vették körül a rendőrök.

Az MTI-t a megyei rendőrség a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányította, ahol egyelőre nem adtak tájékoztatást. A TEK szintén nem közölt semmit sem az MTI-vel.

A Kisalföld információi szerint egy rendőrt is eltaláltak, aki életét vesztette.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója, Oláh Attila arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy a 74 éves elkövetőt kórházba vitték, most műtik. Az elkövetőnek semmilyen létfontosságú szervét nem érte a golyó. Így a kora ellenére jelentősen megnőttek a túlélési esélyei - közölte prof. Oláh Attila.

 A helyiek azt mondják, hogy a vélt elkövető  néhány éve elveszítette a fiát, a tragédia után pedig teljesen bezárkózott.   

Sajtóinformációk szerint a férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőjobboldali szervezet alapítója, aktivistája. A '90-es években a nemzetiszocializmus eszmeiségének terjesztése miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Most azért akartak nála házkutatást tartani, mert illegálisan éles lőfegyvereket tartott otthonában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×