eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Újra járható a Teréz körút

Feloldották a forgalomkorlátozást a fővárosi Teréz körúton kedd reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Azt írták, hogy ismét a teljes vonalon járnak a 4-es és a 6-os villamosok.

Korábban a BKK arról adott tájékoztatást, hogy lezárták a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát az Oktogon után az Aradi utcánál. Nem közlekedtek a villamosok a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között, és pótlóbusz indítására sem volt lehetőség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata előzőleg azt közölte az MTI-vel, hogy egy elhagyott hátizsákot találtak, amelyhez riasztották a tűzszerészeket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×