eur:
394.93
usd:
370.56
bux:
65090.71
2024. április 19. péntek Emma

Autólopásból szörnyű tragédia

Autójának védelme közben meghalt egy 24 éves nő csütörtök késő éjjel Gödöllőn - adta hírül Facebook-oldalán a város.

A tájékoztatás szerint egy fiatal nő, a 24 éves B. Zsófia este tíz óra után hazaérkezett, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput. Ezt az alkalmat kihasználva egy ismeretlen tettes el akarta lopni a járó motorú autót, beugrott a kocsiba, és kitolatott a vízelvezető árok hídjáról.

A nő próbálta megakadályozni a lopást, de az elkövető az autóval elsodorta, majd a járművel becsúszott az árokba. Az autó tulajdonosa beszorult a kocsi alá, és a helyszínen életét vesztette. A tettes elmenekült.

A rendőrség az önkormányzatot arról tájékoztatta, hogy még az éjszaka folyamán nagy erőkkel vonult a helyszínre, ahol szinte a teljes blahai városrészt lezárták. Az esetnek 8-9 tanúja van, akiket meghallgatnak. A nyomozás nagy erőkkel zajlik - írta az önkormányzat.

Sajtóhírek szerint az áldozat a Turay Ida Színház munkatársa volt. Darvasi Ilona, a teátrum igazgatója szintén megemlékezett Facebook-oldalán az esetről. Mint írta: egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×