eur:
393.25
usd:
367.85
bux:
65965.33
2024. április 24. szerda György

A halálos baleset miatt torlódás az M7-es autópályán

Az M7-es autópályán történt halálos baleset miatt torlódik a forgalom. Javasoljuk, hogy a Balaton irányába közlekedők a székesfehérvári lehajtótól a 7-es számú főúton közlekedjenek - írja a police.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. június 14-én hajnalban az M7-es autópálya 83. kilométerszelvényében Polgárdi és Lepsény között, a Balaton irányába vezető oldalon. Egy kamion egy betonpillérnek hajtott és kigyulladt. A tehergépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök az autópálya Balaton irányába haladó forgalmát a polgárdi lehajtónál a 7–es számú főútra terelik.

Az autópálya forgalma torlódik, ezért a rendőrség a Siófok irányába közlekedőknek a székesfehérvári lehajtótól a 7-es számú főút használatát javasolja.

A baleset következtében jelentős mennyiségű törmelék került a Budapest irányába tartó pályatestre is. Az útburkolat takarítását megkezdték. A főváros irányába a forgalom továbbra is egy sávon halad.

Kérjik a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×