eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Sztárprogramot nyerhetnek Bono AIDS-ellenes kampányának támogatói

Filmcsillagokkal, televíziós és rádiós műsorvezetőkkel, sportolókkal és zenészekkel közös programokat nyerhetnek azok, akik legalább tíz dollárral (2900 forint) támogatják a U2 énekese, Bono által létrehozott (RED) nevű jótékonysági alapítvány kedden induló AIDS-ellenes kampányát.

A december 1-jei AIDS-világnaphoz időzített kezdeményezés egy-egy szerencsés támogatója együtt biciklizhet Bonóval, ellátogathat a Trónok harca forgatására, Meryl Streeppel sétálhat a vörös szőnyegen és George Clooney-val tölthet időt.

Jimmy Kimmel is a kampánynak szenteli keddi esti műsorát, amelyben Olivia Wilde lesz a műsorvezető partnere. A showban feltűnik Tom Brady, aki amerikaifutball-edzéssel, valamint Shaquille O'Neal, aki közös fotó lehetőségével járul hozzá a kampányhoz.

A január 21-ig tartó kezdeményezés egy-egy szerencsés adományozója Kim Kardashiantől kaphat sminktanácsokat, James Franco festhet róla portrét, Matthew McConaughey-vel nézhet focimeccset, a kulisszák mögül nézheti végig a The Weeknd egy koncertjét, Snoop Dogg-gal wellnessezhet Coloradóban vagy bejelentheti a listavezető számot Ryan Seacrest rádióműsorában.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány által is támogatott kampányról az omaze.com/RED oldalon tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Bono nem vesz részt személyesen a Jimmy Kimmel Live! keddi esti különkiadásában, mivel a New York-i Carnegie Hallban fogja ünnepelni a (RED) megalapításának tizedik évfordulóját - mások mellett - Joe Biden amerikai alelnök, The Edge, Stephen Colbert és Miley Cyrus társaságában.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×