eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Prostituáltnak nézte a színésznőt a rendőrség

Prostituáltnak nézték és megbilincselve egy rendőrautóba ültették a Django elszabadul című film egyik színésznőjét Los Angelesben - közölte a hétvégén a Variety.com hollywoodi portál.

A történtekről maga Daniéle Watts, a Tarantino-film Coco nevű rabszolganőjét alakító színésznő számolt be a napokban a Facebookon.

"Ma megbilincselt és őrizetbe vett a Studio City rendőrőrs két rendőre, mivel nem voltam hajlandó elismerni, hogy valami rosszat követtem el, amikor vonzalmamat fejeztem ki teljesen felöltözve nyilvános helyen" - írta Watts, aki mostanában egy tévésorozatot forgat, a Partners című idén indult vígjátékszériában játssza Martin Lawrence lányát.

Watts a közösségi portálra egy képet is kitett, amelyen egy rendőr előtt állva sír hátra bilincselt kézzel.

A Los Angeles-i rendőrség ügyfélszolgálata a Variety.com szerint azt a tájékoztatást adta, hogy az esetről nem készült semmiféle feljegyzés, Wattsot nem tartóztatták le, és nem kísérték be az őrszobára kihallgatásra.

Watts és férje, Brian James Lucas azzal magyarázta a történteket, hogy mivel az utcán mutatták ki vonzalmukat, a rendőrök azt hitték egy prostituáltat kaptak el, aki éppen kuncsaftot szerzett. Mikor Watts nem volt hajlandó igazolni magát, megbilincselték, és a rendőrautó hátsó ülésére ültették, amíg ki nem derült, hogy ki is valójában. Azt követően viszont nyomban elengedték.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×