Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Prostituáltnak nézte a színésznőt a rendőrség

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Prostituáltnak nézték és megbilincselve egy rendőrautóba ültették a Django elszabadul című film egyik színésznőjét Los Angelesben - közölte a hétvégén a Variety.com hollywoodi portál.

A történtekről maga Daniéle Watts, a Tarantino-film Coco nevű rabszolganőjét alakító színésznő számolt be a napokban a Facebookon.

"Ma megbilincselt és őrizetbe vett a Studio City rendőrőrs két rendőre, mivel nem voltam hajlandó elismerni, hogy valami rosszat követtem el, amikor vonzalmamat fejeztem ki teljesen felöltözve nyilvános helyen" - írta Watts, aki mostanában egy tévésorozatot forgat, a Partners című idén indult vígjátékszériában játssza Martin Lawrence lányát.

Watts a közösségi portálra egy képet is kitett, amelyen egy rendőr előtt állva sír hátra bilincselt kézzel.

A Los Angeles-i rendőrség ügyfélszolgálata a Variety.com szerint azt a tájékoztatást adta, hogy az esetről nem készült semmiféle feljegyzés, Wattsot nem tartóztatták le, és nem kísérték be az őrszobára kihallgatásra.

Watts és férje, Brian James Lucas azzal magyarázta a történteket, hogy mivel az utcán mutatták ki vonzalmukat, a rendőrök azt hitték egy prostituáltat kaptak el, aki éppen kuncsaftot szerzett. Mikor Watts nem volt hajlandó igazolni magát, megbilincselték, és a rendőrautó hátsó ülésére ültették, amíg ki nem derült, hogy ki is valójában. Azt követően viszont nyomban elengedték.