eur:
395.91
usd:
366.9
bux:
65670.44
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Leleplezik az új Harry herceget - fotó

Néhány nappal 30. születésnapja előtt leleplezték Harry brit herceg új viaszszobrát Madame Tussaud londoni panoptikumában.

Vilmos herceg öccsét az új szobor hősies katonaként, khakiszínű egyenruhában ábrázolja. Harry karjait lazán csípőjére téve mosolyog a látogatók fényképezőgépébe.

Az új szobor Harry herceg 2006-ban készült viaszmását váltja le. Az a szobor a királyi családtagot egyszerű kék öltönyben ábrázolta. "Harry herceg nagyon megváltozott első szobra elkészítése óta. Közelgő, szeptember 15-i harmincadik születésnapja tökéletes alkalom volt arra, hogy leleplezzünk egy új, modernebb megjelenésű szobrot" - mondta el Matthew Clarkson marketingmenedzser.

Mintegy 150 ezer fontba (60 millió forintba) és négy hónapi munkába került a viaszszobor elkészítése. Az "új Harry herceget" a panoptikum királyi termében, családtagjai viaszmásának körében állítják ki - írta internetes kiadásában a Daily Mail.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×