Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A Monty Python egykori tagja titokban megházasodott

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Titokban megházasodott a 71 esztendős Terry Jones: a Monty Python társulat egykori tagja, a Brian élete című film rendezője 41 évvel fiatalabb svéd barátnőjét vette el.

A színész-forgatókönyvíró-rendező csak most árulta el, hogy egy éve megtartották az esküvőt, amelyen mindössze öten vettek részt - számolt be róla hétfőn a The Daily Telegraph online kiadása.

Jones egy dedikáláson találkozott a harmincéves Anna Söderströmmel Oxfordban, ahol a táncos modern nyelveket tanult. A szerelmes walesi az új kapcsolat kedvéért felbontotta házasságát Alison Telferrel, aki 42 évig volt a társa.

Nem verték nagy dobra egybekelésüket, mert nem akarták, hogy a sajtó felkapja a hírt. "Szűk körű esküvő volt, csak a lányom és a szomszédok jöttek el" - mesélte Jones.

A mézeshetet Párizsban töltötték, de örömüket megzavarta, hogy betörtek a hotelszobájukba, ezért kénytelenek voltak átköltözni egy másik szállodába.

A párnak már van egy négyéves kislánya, Siri, de Jones kizárta, hogy újabb gyereket vállalnának. "Anna megvan így, ő sem igazán akar még egy gyermeket, úgy gondoljuk, Siri elég" - fűzte hozzá.

A legendás Monty Python társulat tagjai a napokban jelentették be, hogy több évtizedes szünet után nyáron egy nagyszabású londoni előadás erejéig ismét összeállnak.