Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Alain Delon fiát

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Gondatlanságból okozott testi sértésért öt hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte egy svájci bíróság Alain-Fabien Delont, Alain Delon francia filmsztár 19 éves fiát egy bő két évvel ezelőtt eldördült lövés kapcsán - közölték honlapjukon szerdán svájci lapok.

A tudósítások szerint a fiatalkorúak genfi törvényszéke elfogadta a védelemnek azt az érvelését, hogy baleset történt, és felmentette Delont a mások élete veszélyeztetésének vádpontja alól.

Alain-Fabien Delon 2011 júniusában házibulit rendezett apja genfi lakásában, annak távollétében. A partin, amelyen csak fiatalkorúak vettek részt, két fiú, köztük az akkor 17 éves Alain-Fabien és egy 14 éves kamasz összeveszett egy lőfegyveren, amely a vita közben elsült, és súlyosan megsebesített egy 16 éves lányt a hasán.

Röviddel az eset után maga Alain Delon is elismerte egy interjúban, hogy valaki lövést adott le a lakásában, de azt mondta, hogy nem a fia volt.

A Delon-család ügyvédje szerint "kiegyensúlyozott" ítélet született.

Alain-Fabien Delon édesanyja, Rosalie van Breemen társaságában érkezett a szerdai bírósági tárgyalásra.

A másfél évtizede svájci állampolgárnak számító, Genf kantonban élő Alain Delonnak két gyermeke született Rosalie van Breementől, Alain-Fabienen kívül van egy 22 éves lánya, Anouschka.