eur:
393.12
usd:
366.79
bux:
66614.89
2024. április 25. csütörtök Márk

Eltűnt egy debreceni tanár

Eltűnt hétfőn a debreceni Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója, a középiskola tanára. Szilágyi Szabolcsot a rendőrség mellett önkéntesek is keresik.

A Debreceni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálatot folytat a 42 éves debreceni tanár eltűnése ügyében - olvasható a police.hu oldalon kedden megjelent közleményben.

Az eltűnt férfi felesége tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy a férje hétfő kora reggel ment el a Csapó utcai otthonukból és azóta nem adott életjelet magáról. Szilágyi Szabolcs 186 cm magas, vékony testalkatú, haja rövid, világosbarna, szeme zöldesszürke, arca jobb oldalán egy anyajegy látható. A debreceni férfi eltűnésekor rövid, sportos, sötétkék, kapucni nélküli kabátot viselt. A férfi keresésére önkéntesek indultak kedden délben, átkutatták a debreceni Nagyerdő egy részét, sikertelenül.

A Facebook-on az önkéntesek további kereséseket szerveznek. A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az tárcsázza az éjjel-nappal hívható 06-30-866-1704 számot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a telefontanú ingyenesen hívható zöld számán: 06-80-555-111, illetve a 107, 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Épségben előkerült a hétfőn eltűnt debreceni tanár

Épségben előkerült kedd este az a 42 éves debreceni tanár, aki hétfő kora reggel óta nem adott életjelet magáról - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az.

Plásztán-Kopcsa Kamilla elmondta: a férfi felesége értesítette a rendőrséget arról, hogy a tanár épségben hazatért.

Szilágyi Szabolcs sérelmére nem követtek el bűncselekményt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Erősödik a forint csütörtök reggel

Erősödik a forint csütörtök reggel

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök reggel ugyanis ismét a forinterősödésé a főszerep. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×