eur:
394.24
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Magyar halottja is van egy ausztriai balesetnek

Egy magyar halottja és három sérültje van egy súlyos közúti balesetnek, amely vasárnap reggel történt az ausztriai Nezsider (Neusiedl am See) körzetében.

Egy osztrák személygépkocsi a B10-es úton Zuránynál (Zurndorf) eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, ott súrolt egy szembejövő magyar autót, majd frontálisan összeütközött egy másik magyar gépkocsival. A mentőket és a tűzoltókat is riasztották a balesethez.

Az osztrák jármű Zurányból Lajtakáta (Gattendorf) felé tartott, és a zurányi kijárat közelében történt a karambol. A szembejövő első autó, amelyet az osztrák gépkocsi súrolt, lefutott az útról, és felborult. Egy magyarnak, aki a második autóban ült, már túl későn érkezett a segítség, és a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Két súlyos sérültet mentőhelikopterrel vittek kismartoni (Eisenstadt) és bécsújhelyi (Wiener Neustadt) kórházba. Egy könnyebben sérült nővel a köpcsényi (Kittsee) kórházba siettek a mentők. A B10-esen a forgalmat teljes szélességében lezárta és elterelte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×