eur:
393.74
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kábítószertől lettek rosszul diákok Nyíregyházán

Diákok lettek rosszul kábítószertől Nyíregyházán; a rendőrség elfogta a nekik rendszeresen kábító hatású anyagokat értékesítő dílereket - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Fedor Rita rendőr százados tájékoztatása szerint két 15 éves diák lett rosszul szerdán az egyik nyíregyházi kollégiumban, a mentők kórházba vitték őket.

A kórházban kiderült, hogy a két fiú rosszullétét kábító hatású anyag fogyasztása okozhatta, ezért a rendőrség vizsgálatot indított.

Az adatgyűjtéskor kiderült, hogy a tanulók a bódító szert egyik 16 éves iskolás társuktól szerezték be. A nyomozók eljutottak két 24 éves nyíregyházi férfihoz, akik rendszeresen adtak el kábító hatású anyagokat fiataloknak - mondta a szóvivő.

A dílereket elfogták, előállították, és "kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt" indult eljárás ellenük - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×