eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Hat jármű ütközött az M3-ason

Összeütközött egy mikrobusz és öt személyautó péntek éjjel az M3 -as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 96-os kilométerénél. Egy ember meghalt a balesetben, többen megsérültek, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrség teljes pályás útlezárást rendelt el az érintett szakaszon - közölte a rendőrség honlapján.

Félpályán megindult a forgalom az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a 96-os kilométernél, ahol korábban baleseti helyszínelése miatt nem lehetett közlekedni - közölte a rendőrség honlapján szombat reggel.

A péntek éjjeli balesetben egy mikrobusz és öt személyautó karambolozott, egy férfi a helyszínen meghalt, öt ember megsérült.

A rendőrök a nagyfügedi lehajtónál terelték le a Nyíregyháza irányába közlekedő járműveket, amelyek a káli csomópontnál hajthattak vissza az autópályára.

Kisbusz ütközött kamionnak az M1-esen

Kamionnak ütközött az M1-es autópályán, Győrszentivánnál egy külföldi kisbusz, a mentők kilenc embert kórházba vittek - közölte a rendőrség a honlapján.

Az M1-es autópálya 112-es kilométerénél egy külföldi rendszámú utánfutós kisbusz közlekedett Budapest felől Hegyeshalom irányába. Győrszentiván térségében az előtte haladó kamionnak ütközött, többször megpördült, utánfutója leszakadt és szalagkorlátnak csapódott.

A pályatesten keresztbe forduló járműbe két személyautó belehajtott. A külföldi kisbusz sofőrjét - aki feltehetően elaludt vezetés közben - és nyolc utasát a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták. Az útlezárást negyed hétkor megszüntették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×