eur:
394.47
usd:
370.34
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Megvertek és kiraboltak egy dohányboltost Kispesten

Megvert, majd kirabolt egy dohányboltost egy férfi csütörtök hajnalban Kispesten, a támadásról videofelvétel is készült - közölte honlapján a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a támadó ellen. A rendőrség közlése szerint a 25 év körüli férfi a XIX. kerületi Kossuth téri dohányboltban bántalmazta az ott tartózkodó alkalmazottat, majd a kasszában lévő készpénzzel elmenekült.

A támadóról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített. A rendőrség honlapján közzétette a támadásról készült felvétel egy részét. A BRFK bűnügyi főosztályának rablási osztálya azt kéri, hogy aki a videón látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06 -1/443-5000 szám 32-379-es mellékét, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán. A bejelentéseket a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámokon is várják.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×