eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Az idei Anna-bál szépei mind első bálozók

Idén az Anna-bál szépei mind első bálozók: mindhárman 18 évesek és egyetemre készülnek.

Darvalics Virág, a 188. Anna-bál szépe vasárnap a balatonfüredi Vitorlás étteremben az MTI-nek elmondta: a budapesti Britannica gimnáziumban érettségizett és pályáját a következő tanévtől Hollandiában folytatja, ahol hotelmenedzselést tanul.

Hozzátette: azért választotta ezt a szakmát, mert szeret utazni; ezen kívül a táncolás töltötte ki a napjait hat évig, a Szivárvány Táncszínházban.

Elmondása szerint a családnak Tihanyban van nyaralója, ezért 11 éve a nyarakat és a téli szüneteket a környéken töltötte, s érdeklődését felkeltette a balatonfüredi hagyományos Anna-bál.

A 18. évét májusban betöltő lány ajándékba kapta első bálját. Mint mondta, meglepte első helyezése, de jövőjét nem a szépségiparban képzeli el, számára most legfontosabbak tanulmányai, családja, valamint párja, aki szintén Hollandiába készül egyetemre.

Darvalics Virág első udvarhölgye, a balatonfüredi Balla Lilly márciusban vot 18 éves, a veszprémi Lóczy gimnáziumban érettségizett és reményei szerint (a felvételi eredménye jövő héten derül ki) a Semmelweis egyetemen folytatja tanulmányait, optikával akar foglalkozni - mondta az MTI-nek.

Balatonfürediként régóta ismeri és érdekli az Anna-bál hagyománya, s idén, az önkormányzat meghívásának eleget téve, részt is vett rajta édesapjával - idézte fel.

A második helyezés meglepetésként érte, mert mind mondta, a bálon az idén nagyon sok szép lány jelent meg.

Balatoni lányként Lilly kedvenc elfoglaltsága a hajózás, főként a vitorlázás.

A budapesti Hunfalvy szakközépiskola után a Corvinus egyetem kommunikáció szakán tanul tovább a harmadik udvarhölgy, Szóráth Sarah, aki januárban lett 18 éves.

Az Anna-bálról sokat hallott édesapjától, aki többször is részt vett a társasági eseményen, ezért kíváncsian várta, milyen is az a valóságban: nem csalódott, a bál éppen olyannak bizonyult, mint azt elképzelte - árulta el az MTI-nek.

Sarah sportolással tölti szabadidejét: kosárlabdázik.

A 188. Anna-bál szépei a hagyományokhoz híven vasárnap délelőtt lovas kísérettel kikocsiztak a városba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×