eur:
394.75
usd:
370.8
bux:
65122.07
2024. április 19. péntek Emma

Sandra Bullock terápiára küldi hűtlen férjét

Terápiás szakember segítségét kéri Sandra Bullock hűtlenkedő férje, akinek sorra derülnek ki házasságon kívüli kapcsolatai.

Jesse James a kezelés segítségével akar úrrá lenni személyes problémáin - mondta a házaspár szóvivője a People magazinnak. Állítólag a férfi számára világossá vált, hogy segíteni kell magán és családján, ha meg akarja menteni a házasságát. Azt nem tudni, hogy milyen formában érkezik a segítség.

Az idén a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal elismert Sandra Bullock házassági botránya nem sokkal a díjkiosztó gála után pattant ki. Azóta újabb és újabb nők bukkannak fel, akikkel James megcsalta őt.

A pár 2005-ben házasodott össze. Együtt nevelik a férj korábbi házasságaiból származó három gyereket, a 15 éves Chandlert, a 12 éves Jesset és a hatéves Sunnyt.

A filmcsillag sajtósa határozottan cáfolta, hogy a 45 éves színésznőnek örökbefogadási tervei lennének, és a gyerekek felügyeleti jogáért folyamodna.

A házaspár egyelőre nem bízott meg válóperes ügyvédeket.

Sandra Bullock az utóbbi hetekben számos megjelenését lemondta magánéleti problémái miatt.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×