eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Tiger Woods vallomása: "hazug életet éltem"

Tettem néhány rossz dolgot - ismerte be Tiger Woods a szexbotránya utáni első interjúban. Az amerikai sztársportoló beszélt arról is, izgul a visszatérés miatt.

Vasárnap este interjút adott az ESPN amerikai sporttelevíziónak Tiger Woods, aki először állt szóba a sajtóval autóbalesete és szexbotránya óta. Az amerikai sztár az április 8-án kezdődő US Mastersen, a profi golfozók első idei Major-viadalán játszik ismét, és az ötperces interjúban elmondta, hiányzott neki a versenyzés és az ellenfelek is, így nagyon izgul a visszatérés miatt.

"Kicsit ideges vagyok a szurkolók reakciója miatt. Jó lenne azért tapsot is hallani tőlük" - tette hozzá Tiger Woods.

Az amerikai sztársportoló nem válaszolt a november 27-i autóbalesetét firtató kérdésre, csak annyit mondott, minden részlet szerepel a rendőrségi jelentésben, a többi pedig csak feleségére és rá tartozik.

A 34 éves golfozó ugyanakkor nyíltan beszélt hűtlenségéről. "Megpróbáltam leállni, de nem tudtam, borzalmas volt. Undorítóan viselkedtem. Elin nagyon megbántódott, megdöbbent, mérges volt, és minden joga megvolt rá. Én is csalódtam a saját viselkedésemben, mert nem hittem, hogy ezt tudom tenni valakivel, akit szeretek" - fejtette ki.

"Tettem néhány rossz dolgot. Hazug életet éltem, és sok olyan dolgot tettem, amivel másokat megbántottam" - ismerte el.

Tiger Woods szólt arról is, hogy még jár kezelésre szexfüggősége miatt. Kiemelte, a tagadás után felismerte, milyen ember valójában, és a valóság csúnya is lehet. "Igazán kemény úgy tekinteni magadra, ahogy sohasem akartál, ez eléggé brutális. Miután szembenézel ezzel, elkezded legyőzni, és alkalmazkodni a helyzethez. Korábban sohasem éreztem olyan erőt, mint most."

A sportoló tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×