eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Péniszével akarta megütni a rendőrnőt

Bírságot kellett fizetnie annak a férfinak, aki a péniszével próbált megütni egy intézkedő rendőrt. A "támadó" szánja-bánja bűnét.

A rendőröket barátnője hívta ki aberdeeni lakásukba tavaly novemberben, mivel Marium Varinauskas komolyan felöntött a garatra. Amikor az egyenruhások - köztük egy nő - megérkeztek, a férfi egy szál alsógatyában ücsörgött a nappaliban.

A bajok akkor kezdődtek, amikor Varinauskasnak sikerült feltápászkodnia: odabattyogott a rendőrnőhöz, meglengette előtte a férfiasságát, és megpróbálta fejbe vágni vele.

A rendőrnő kénytelen volt odébb ugrani, így sikerült elkerülnie a találkozást a férfi péniszével, később azonban bejelentést tett az esetről. Tettéért a férfinak a bíróság előtt kellett felelnie, amely 600 fontos (közel 180 ezer forintos) bírságot rótt ki rá.

Varinauskas ügyvédje a tárgyaláson elmondta: a férfi, bár egyáltalán nem emlékszik arra, hogy mi történt, elhiszi, amit a rendőrnő állít, és nagyon szégyelli magát. A hírek szerint annyira, hogy azóta leszokott az ivásról.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×