eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Elhunyt a világ leghosszabb hajú férfija - nézze meg hajkoronáját!

Elhunyt az a vietnami férfi, akit a világ leghosszabb hajú embereként tartottak számon. A férfi hajhosszát csak becsülni lehetett, sokak szerint 6,8 méteres volt.

A Guinness World Records könyvében ugyan nem Tran Van Hay szerepel, hanem egy kínai férfi, akinek 2004-ben mérte meg a hajhosszát a rekordokat rögzítő könyv stábja, és 5,6 métert mért.

Hay mintegy ötven éve növesztette a haját, amelyet nem mosott. Haja teljesen összensemezesedett, egyetlen tömbben állt. Azért adta hajnövesztésre a fejét, mert korábban a hajvágások után rendre megbetegedett.

A gyógynövénygyűjtő a sajtó beszámolója szerint egyszerű életet élt, hosszú haja azonban okozott számára problémákat: motorbiciklis taxisok például sosem vették fel, mivel nem tudott fejére sisakot húzni.

A férfi napközben kosárformára fonta a fején a haját.

A férfi - akinek haja több kilót is nyomott - 79 éves korában hunyt el.

Ha látni akarja a férfit, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×