eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Vadászaton lőtte le a Gazprom-vezetőt az egyik szakszervezetis

Vadászat közben lelőtte a Gazprom orosz olajvállalat egyik top menedzserét a cég egyik szakszervezeti vezetője. Az eset még február 19-én történt egy vaddisznóvadászaton, az áldozat, Konstantin Pavlov általános igazgatóhelyettes életét vesztette.

Az elkövető, Vladimir Babkin és áldozata, Konstantin Pavlov szabadságát töltötte a Csajkovszkij város közelében lévő vadászfarmon, amely a Transgaz igazgatójának tulajdona.

A hírek szerint a szakszervezeti vezető vadászat közben hibázott, így véletlenül eltalálta Pavlovot. A 37 éves férfi gyomra súlyosan megsérült, és nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt.

Egyes források szerint a vadászat során minden előírást betartottak, míg mások azt állítják, hogy a szakszervezeti vezető nem a saját fegyverét használta, mivel azt a hatóságok korábban már elkobozták tőle.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×