Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Bocsánatot kért hűtlenségéért Tiger Woods

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Bocsánatot kért \"önző és felelőtlen\" viselkedéséért Tiger Woods pénteken.

"Hűtlen voltam, voltak viszonyaim, és megcsaltam a feleségem. Amit tettem, az elfogadhatatlan. Megbántottam a feleségemet, a gyerekeimet, az édesanyámat, feleségem családját, barátaimat, az alapítványomat és mindazokat, akik csodálnak engem a világon" - ismerte el floridai tájékoztatóján a 34 éves amerikai golfozó.

A sportoló kiemelte, nehéz volt beismernie, hogy segítségre van szüksége, de megtette ezt. Szólt arról is, hogy az elmúlt hetekben egy klinikán kezeltette szexfüggőségét, és a terápiát folytatja már szombattól. A sztár ugyanakkor kiemelte, egyszer sem bántotta feleségét, Elen Nordegrent.

Tiger Woods nem zárta ki, hogy még idén visszatér a golfba, de ennek pontos dátumáról nem beszélt.

A sajtótájékoztatón körülbelül 40 ember vett részt, s Woods édesanyja is jelen volt. Az eseményre csak néhány újságírót hívtak meg. Beszéde végén Tiger Woods több barátját és családtagját megölelte.

A sportoló tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.