eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bocsánatot kért hűtlenségéért Tiger Woods

Bocsánatot kért "önző és felelőtlen" viselkedéséért Tiger Woods pénteken.

"Hűtlen voltam, voltak viszonyaim, és megcsaltam a feleségem. Amit tettem, az elfogadhatatlan. Megbántottam a feleségemet, a gyerekeimet, az édesanyámat, feleségem családját, barátaimat, az alapítványomat és mindazokat, akik csodálnak engem a világon" - ismerte el floridai tájékoztatóján a 34 éves amerikai golfozó.

A sportoló kiemelte, nehéz volt beismernie, hogy segítségre van szüksége, de megtette ezt. Szólt arról is, hogy az elmúlt hetekben egy klinikán kezeltette szexfüggőségét, és a terápiát folytatja már szombattól. A sztár ugyanakkor kiemelte, egyszer sem bántotta feleségét, Elen Nordegrent.

Tiger Woods nem zárta ki, hogy még idén visszatér a golfba, de ennek pontos dátumáról nem beszélt.

A sajtótájékoztatón körülbelül 40 ember vett részt, s Woods édesanyja is jelen volt. Az eseményre csak néhány újságírót hívtak meg. Beszéde végén Tiger Woods több barátját és családtagját megölelte.

A sportoló tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×