Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Pénzt vár a lányától az amstetteni rém

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Sosem kért bocsánatot a lányától azért, amit tett, mégis kéthetente levelet küld neki és pénzt vár tőle Josef Fritzl. Az osztrák férfi 24 éven át tartotta fogva és hét gyereket nemzett a most 43 éves Elizabethnek.

Rendszeresen levelet küld lányának, néha pedig pénzt is kér a börtönből Josef Fritzl, hogy megkezdhesse jogi tanulmányait, és végül kijuthasson a rács mögül. Az üzenetekben, amelyek tartalmát menye, Christine osztotta meg a nyilvánossággal, a férfi arra is panaszkodik, hogy nem jut hozzá ahhoz a speciális samponhoz, amit hajbeültetése miatt használnia kellene.

A levelekből kiderül, hogy a 74 esztendős Fritzl, aki 18 éven át élt kettős életet, miközben lányát fogva tartotta a háza alatti pincerendszerben, még mindig a neje, Rosemarie után vágyakozik. "Josef mindig arról álmodozik, milyen jövője lesz a nejével, az azonban hallani sem akar róla. Már nem szereti, a nevét is megváltoztatta" - magyarázta Christine.

Az idős asszonyt a hírek szerint nagyon megviselte, ami a családjában történt: most egy aprócska lakásban él, képeket fest, és rossz bőrben van, sokat fogyott. A Fritzllel közös otthonából semmit sem vehetett magához, mivel a bíróság zárolta a komoly adósságot felhalmozott férfi vagyonát.

A meny azt is elárulta, hogy a vérfertőző apa lánya, Elizabeth lassacskán hozzászokik a szabad és normális élethez, hamarosan megszerzi a jogosítványt, és autót szeretne venni. "Élvezi, hogy olyan dolgokat tehet, amikre a börtönben töltött 24 éven át nem volt lehetősége" - mondta Christine.