eur:
394.21
usd:
370.76
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Éhségsztrájkba hajszolta Lady Gagát a True Blood sztárja? - videóval

Önkínzó fogyókúrába kezdett az extravagáns énekesnő. Lady Gagát állítólag szabályosan kiborította, hogy Alexander Skarsgard gúnyolódott a testsúlyán, amikor együtt forgatták a Paparazzi klipjét.

A klipet tavaly áprilisban forgatták, Lady Gaga partnere a True Blood sztárja, az Ericet játszó Alexander Skarsgard volt. S bár a sármos színész nyíltan nem tett megjegyzést az énekesnő súlyára, állítólag a bajsza alatt tett megalázó megjegyzéseket, és a szerelmi jelenetben sem tűnt túl lelkesnek.


Ráadásul a forgatás közben bennfentesek szerint egyértelműen le lehetett olvasni a színész arcáról, hogy nem tartja igazán vonzónak az énekesnőt. Ami nem is nagy csoda, hiszen sejteni róla, hogy a kimondottan vékony hölgyeket kedveli, többször randevúzott például a csont sovány Kate Bosworth-szel.

A stáb pedig kínosan vigyázott arra, hogy a klip forgatásakor csak az énekesnő legjobb formáját mutassák, és "finomítsanak" kissé vaskos combján és hátsóján - árulták el bennfentesek.

Skarsgard kellemetlen viselkedése viszont annyira megviselte, hogy szinte nem is eszik, és már fogyott kilenc kilót. Közben pedig arról panaszkodik, hogy folyamatosan éhes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×