eur:
394.6
usd:
365.12
bux:
65493.78
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Mennyibe került a félrelépés Terrynek?

Akár 20 millió fonttól is eleshet el John Terry a következő években, miután magánéleti botránya miatt már megfosztották az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitányi tisztségétől.

Fabio Capello szövetségi mindössze 12 perc alatt eldöntötte, amiről Angliában egy hete szó volt, vagyis, hogy maradhat-e csapatkapitány a feleségét megcsaló labdarúgó. Nem maradhatott, a botrány pedig Terry megítélésén is sokat rontott, de arra is fel kell készülnie, hogy komoly anyagi veszteségek érik.

A szponzorok ugyanis gyorsan kihátrálnak egy sportoló mögül, ha az félrelépései, és nem a pályán mutatott teljesítménye kerül az érdeklődés középpontjába - ezt lehetett látni Tiger Woods esetében.

Brit szakértők arra számítanak, hogy a válogatott főszponzora, a Nationwide, valamint a Chelsea-t támogató Samsung is mellőzni fogja Terryt a következő kampányokból. A világbajnokság előtt és a dél-afrikai torna alatt pedig még több felkérése lett volna a labdarúgónak a Háromoroszlánosok kapitányaként. Becslések szerint összesen akár 20 millió fonttól is eleshet a védő a botrány miatt a következő években.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×