Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Megmentené házasságát Tiger Woods megcsalt neje

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Tiger Woods felesége, Elin Nordegren meg akarja menteni házasságát gyermekei érdekében, még akkor is, ha csak barátokként élnek tovább a világhírű sportolóval.

A 30 éves svéd nő csak akkor hajlandó visszafogadni az őt többször megcsaló golfsztárt, ha külön ágyban alszanak.

"Együtt akarja tartani a családot, még akkor is, ha ő és Tiger barátokként, és nem szerelmesekként élnek együtt ezentúl" - mondta a People magazinnak a pár egy ismerőse.

Elin Nordegrent megviselte szülei válása, így nem akarja, hogy ugyanezt kelljen átélni saját gyermekeinek, a kétéves Samnek, és a 11 hónapos Charlie-nak.

A megcsalt feleség pár napja meglátogatta Tiger Woodsot a hattiesburgi klinikán, ahol szexfüggősége miatt kezelik. Egy volt páciens szerint a terápia része, hogy be kell vallani a feleségnek a félrelépéseket.

Egy ismerősük szerint a svéd nő boldogan tért vissza a klinikáról, mert a golfsztár komolyan gondolja, hogy megváltozik, és megtesz mindent, hogy mentse házasságát.

A sportoló november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését. A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül.