eur:
392.52
usd:
365.92
bux:
66783.97
2024. április 25. csütörtök Márk

Milliárdokat keresnek a sztárpárok együtt

A Forbes amerikai magazin összeállított egy tízes listát a legjobban kereső sztárpárokról. Az összesítésből kiderül, hogy a leggazdagabb páros "közös erővel" egy év alatt több mint 20 milliárd forintnak megfelelő dollárt keresett.

A Forbes listáját Beyonce vezeti férjével, Jay-Z-vel, akik együtt 2008 és 2009 júliusa között 122 millió dollárt, vagyis több mint 22,5 milliárd forintot zenéltek össze.

Õket követi Harrison Ford és barátnője, az Ally McBeal sorozatból ismertté vált Calista Flockhart. A színészpáros 69 millió dollárt (több mint 12,7 milliárd forintot) keresett ezen időszak alatt.

Hollywood álompárjának kikiáltott Angelina Jolie és Brad Pitt a képzeletbeli dobogó harmadik helyét szerezte meg 55 millió dollárral (több mint 10 milliárd forinttal). Negyedik helyen Will Smith színész-énekes és felesége található 48 millió dollárral (8,8 milliárd forinttal), őket követi a brit sztárpár, David és Victoria Beckham 46 millió dollárral (8,5 milliárd forinttal)

A lista további helyezettjei:

6. Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

7. Tom Hanks és Rita Wlson

8. Jim Carrey és jenny McCarthy

9. Tom Criuse és Katie Holmes

10. Chris Martin és Gwyneth Paltrow

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×