eur:
393.74
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kirúgták a rádióst, mert a királynőn viccelődött

Elbocsátottak egy brit rádióst, amiért egy viccel ütötte el kollégái hibáját. A baj csak az, hogy a királynővel poénkodott, amit a hallgatók nem vettek jó néven.

A birminghami DRMB csatorna azért vált meg Tom Binnstől, mert amikor a rádiós kollégái a hírblokk helyett tévedésből a királynő karácsonyi beszédét kapcsolták adásba, egy viccel igyekezett kivágni magát.

Mielőtt a műsorvezető elkapcsolt volna II. Erzsébet szavairól, elsütött egy poént a francia királyi család lefejezéséről, majd úgy konferálta fel a Last Christmas című Wham! dalt, hogy "az egyik királynő után következzék egy másik".

A DRMB csatorna tulajdonosa, az Orion Media azzal indokolta Tom Binns elbocsátását, hogy az helytelen megjegyzéseket tett. A rádiós ugyanakkor közölte: nem figyelt oda arra, mit mond a királynő, és csak azért kapcsolt el, mert az adásrend szerint híreket kellett volna sugározniuk.

"Senki nem kapcsolt volna ránk, ha a királynő beszédét adjuk, én pedig viccesen próbáltam elütni a dolgot. Végül is azért foglalkoztatnak komikusokat, hogy poénokat mondjanak" - vélekedett a kirúgott műsorvezető.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×