Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Dutyiban töltötte a karácsonyt Charlie Sheen

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Rács mögött töltötte karácsony napját Charlie Sheen; az amerikai színészt egy aspeni házból vitték el a rendőrök, a hírek szerint egy családi veszekedés miatt.

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárját péntek délelőtt vették őrizetbe a rendőrök testi sértés és fenyegetés miatt, ám késő délután már ismét szabadlábon volt - igaz, ehhez le kellett szurkolnia a 8500 dolláros (1,6 millió forintos) váltságdíjat.

Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy ki hívta ki a rendőröket ahhoz az aspeni házhoz, ahonnan a színészt az őrszobára vitték, ám valószínű, hogy családi vita lehetett az ok.

Charlie Sheent az ügyben Richard Cummins képviseli. A jogász szerint nem szabad elhamarkodott következtetést levonni a történtekből. "Úgy gondolom, a végén belátják, hogy ez az egész sok hűhó semmiért" - mondta.

Nem ez az első alkalom, hogy a színész összeütközésbe kerül a törvénnyel. 1996-ban azért tartóztatták le, mert rátámadt akkori barátnőjére dél-kaliforniai otthonukban, két évvel később pedig apja és pályatársa, Martin Sheen adta rendőrkézre kábítószer-használat miatt.

A sztár egyébként tavaly májusban nősült újra azután, hogy lezárult a válása Denise Richards színésznővel. Új neje, Brooke Mueller Sheen márciusban szülte meg első közös gyermekeiket, egy ikerpárt.