eur:
393.19
usd:
366.75
bux:
66831.15
2024. április 25. csütörtök Márk

Macska a pótkeréktartóban

Kétszáz kilométert utazott a metsző hidegben egy háromhónapos macska egy terepjáró pótkeréktartójában az Egyesült Államokban - közölte a gépkocsi tulajdonosa.

Marc Lichty a Washington állambeli Olympiából indult haza munkája végeztével. Amikor pihenni megállt, nyávogást hallott, de nem látott sehol sem macskát - számolt be az esetről a KPTV-TV televízió.

Amikor hazaérkezett az Oregon állambeli Tualatinba, ismét hallotta a nyávogást és elemlámpát ragadott: a cica ott ült a pótkeréken. Lánya, Jenna segített kicsalogatni búvóhelyéről a potyautast egy darabka lazaccal.

Lichty elmondta: fogalma sincs, hogyan bírta ki a macska a több mint 100 kilométer/órás sebességet a fagyos hőmérsékleten.

A család végigtelefonálta az olympiai cégeket, ahol a férfi szerdán munkaügyben megfordult, de nem találták meg az állat tulajdonosát, így úgy döntöttek, hogy befogadják a potyautast.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×