Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A pornósztárnál besokallt Tiger Woods felesége

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kiköltözött a közös családi otthonból Tiger Woods felesége, miután a sokszoros bajnok golfozót immár a hetedik nővel hozták szóba. A legfrissebb pletykák szerint Holly Sampson pornósztárnak is viszonya volt a sportolóval.

Elin Nordegrennek elege lett a férje nőügyeiből és kiköltözött az orlandói családi otthonból - állítják szomszédok és ismerősök. A 29 éves egykori modell egy közeli házba költözött. A válást azonban még igyekszik elkerülni - mondta közeli barátnője, az egykori teniszbajnok Lindsay Davenport az egyik amerikai éjszakai showban.

Az asszony édesanyja, Barbro Holmberg - aki egyébként svéd politikus - péntek óta Floridában van, hogy amennyire lehet, segítsen a lányának. Általánosan elterjedt vélemény, hogy Woods komoly összeget ajánlott fel a feleségének, hogy vele maradjon.

Nordegren gyakorlatilag nem szólalt meg azóta, hogy a férjét autóbaleset érte. Bár először arról volt szó, hogy Woods a baleset idején nem volt alkohol befolyása alatt, most kiderült, hogy a floridai autópálya-rendőrség helyszínre érkezett őrjáratának tagjai szerint aznap - november 27-én - ivott a sportoló, ám a vérvizsgálat iránti kérelmet az államügyész hivatala, mint nem elég megalapozottat, elutasította.

Közben a hetedik nővel is gyanúba keverték Woodsot; a legújabb szerető-jelölt a 36 éves Holly Sampson pornósztár, aki egyelőre nem hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Egyre többen teszik fel a kérdést, meddig tartanak ki a szponzorai Woods mellett, aki az első olyan sportoló, aki egymilliárd dollárt keresett. S bár egyelőre a szponzorok kitartanak mellette, egyre kínosabb a multik számára a sportolót övező botrány.