eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Susan Boyle már gazdag, de nem költözik a Bahamákra

Susan Boyle már gazdag, de nem költözik a Bahamákra: inkább megveszi kissé lerobbant tanácsi bérlakását, mert macskája nem szereti a "flancos" helyeket.

A 48 éves, egyedül élő skót háziasszony, akit faluján kívül korábban senki nem ismert, tavasszal lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg az ITV brit kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét.

A rajongói körében csak SuBo néven emlegetett népi világsztár első albuma - I Dreamed a Dream - hétfőn jelenik meg, de máris rekorder: becslések szerint eddig százezernél is jóval több példány kelt el elővételben világszerte, ami minden idők legnagyobb előrendelési lemezszáma.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - úgy tudja, hogy a Sony BMG zeneműkiadó csak az elővételi értékesítéssel egymillió fontot (300 millió forintot) keresett, és ebből 10-15 százalék illeti Susan Boyle-t.

SuBo azonban a lapnak elmondta: nem kíván elköltözni egyszerű, tanácsi sorházban lévő lakásából, amelyben - édesanyja két évvel ezelőtti halála óta - macskája, Pebbles az egyetlen lakótársa. Pebbles ugyanis egész életében a jelenlegi házban lakott, és "a macskák egyébként is utálnak költözni" - indokolta a döntést a brit showbusiness jelenlegi legnagyobb

Hozzátette: Pebbles gyűlölné, ha valamilyen "flancos" helyen kellene laknia.

SuBo a lemezbevételek első csekkjéből inkább megvásárolja a helyi tanácstól a lakást. Erre megvan a törvényi lehetőség, ugyanis a család már több mint harminc éve lakik a házban, és régi bérlőként Susan Boyle-nak - mint egyedüli örökösnek - joga van megvenni az ingatlant. Ráadásul jelentős kedvezmény is jár neki a ház 80 ezer fontra becsült piaci értékéből.

Ez az érték hozzávetőleg a fele a brit lakóingatlan-piaci átlagárnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×