eur:
392.75
usd:
367.64
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Másodfokon is tilos üvölteni szex közben

Másodfokon is pert vesztett a - feltehetően - leghangosabban szeretkező brit házaspár.

Az alperest, a 48 éves asszonyt szomszédai perelték be, mert annyira üvölt szex közben, mintha nyúznák. Férje sem csendes, de a szomszédok, a járókelők és a postás egyhangúan a nő hangját nehezményezik. A kéjsikoltozás ráadásul nem csak pár percig tart, hanem órákon át és általában éjfél körül kezdődik. Annyira jó a pár torka, hogy még nem közvetlen szomszédaik is először azt hitték, ölik Cartwrightékat, a szexdecibel-rekorder duót.

A párnak első fokon a bíróság megtiltotta a fülsértő hangoskodást. A feleség erre hangtompítót vetett be: párnát szorít szájára, ám azon keresztül is zeng a környék. A hallgatóság természetellenesnek és hisztérikusnak minősíti a "duettet", amely olybá tűnik, mintha mindkettejüknek iszonyú fájdalmai lennének és azért ordítanának torkaszakadtából.

Közvetlen szomszédasszonyuk vallomásában kitért arra, hogy hiába hangosítja fel a maximumra hálószobájában a tévéjét, a pár túlharsogja azt is.

A helyi önkormányzat zajmérő embereket küldött a helyszínre. Az eredmény: 30-40 decibellel hallatszik a pár a szomszédban, olyan erővel, mintha közvetlenül ott beszélnének.

A nő azzal érvelve adta be fellebbezését, hogy alapvető emberi joga van az önkéntelen sikoltozáshoz.

A mostani tárgyaláson a bíróság meghallgatott egy 10 perces részletet - hangfelvételről - a pár produkciójából. A kazettán jól hallani azt is, hogy a nő párnába próbálja fojtani kéjsikolyait, ám hiába.

A bíró helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, marad a tilalom.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Begyújtotta a rakétákat a forint

Begyújtotta a rakétákat a forint

Szerdán negatív korrekcióba kezdett a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 363-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is erősödik a forint, emellett pedig a dollár korrekciója is folytatódik. Ami a gazdasági eseményeket illeti, csütörtökön az MNB ismerteti a devizatartalékok állományának alakulását, az ÁKK pedig kötvényaukciót tart. Az amerikai lakáspiacról újabb adatot közölnek, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából érdekes. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×