Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Másodfokon is tilos üvölteni szex közben

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Másodfokon is pert vesztett a - feltehetően - leghangosabban szeretkező brit házaspár.

Az alperest, a 48 éves asszonyt szomszédai perelték be, mert annyira üvölt szex közben, mintha nyúznák. Férje sem csendes, de a szomszédok, a járókelők és a postás egyhangúan a nő hangját nehezményezik. A kéjsikoltozás ráadásul nem csak pár percig tart, hanem órákon át és általában éjfél körül kezdődik. Annyira jó a pár torka, hogy még nem közvetlen szomszédaik is először azt hitték, ölik Cartwrightékat, a szexdecibel-rekorder duót.

A párnak első fokon a bíróság megtiltotta a fülsértő hangoskodást. A feleség erre hangtompítót vetett be: párnát szorít szájára, ám azon keresztül is zeng a környék. A hallgatóság természetellenesnek és hisztérikusnak minősíti a "duettet", amely olybá tűnik, mintha mindkettejüknek iszonyú fájdalmai lennének és azért ordítanának torkaszakadtából.

Közvetlen szomszédasszonyuk vallomásában kitért arra, hogy hiába hangosítja fel a maximumra hálószobájában a tévéjét, a pár túlharsogja azt is.

A helyi önkormányzat zajmérő embereket küldött a helyszínre. Az eredmény: 30-40 decibellel hallatszik a pár a szomszédban, olyan erővel, mintha közvetlenül ott beszélnének.

A nő azzal érvelve adta be fellebbezését, hogy alapvető emberi joga van az önkéntelen sikoltozáshoz.

A mostani tárgyaláson a bíróság meghallgatott egy 10 perces részletet - hangfelvételről - a pár produkciójából. A kazettán jól hallani azt is, hogy a nő párnába próbálja fojtani kéjsikolyait, ám hiába.

A bíró helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, marad a tilalom.