Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Megfilmesítik a Jóbarátok kalandjait

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Mozifilm készülhet a világ egyik legsikeresebb sorozatából, a Jóbarátokból. A Warner Brothers a hírek szerint rábólintott a tervekre, így 2011-ben a filmvásznon térhet vissza Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross.

A Szex és New York sikerén felbuzdulva a Jóbarátok készítői is mozifilmet készülnek forgatni. A hírek szerint a Warner Brothers hajlandó annyit fizetni a hatosfogatot alakító színészeknek - Courtney Cox-Aquette-nek, Matt LeBlanc-nak, Lisa Kudrow-nak, Matthew Perrynek, Jennifer Anistonnak és David Schwimmernek -, amennyiért hajlandóak lennének újra Monica, Joey, Phoebe, Chandler, Rachel és Ross bőrébe bújni.

Amióta az útjaik 2004-ben elváltak, egyesek csillaga felfelé ívelt, másoké - majdhogynem - leáldozott. Például míg Jennifer Aniston olyan kasszasikerekben játszott, mint a Marley meg én, vagy a Szakíts, ha bírsz, Matt LeBlanc sorozatát, a Joey-t két széria után elkaszálták.

A hat jó barát kedvenc kávézójának pultosát, Günthert alakító James Michael Tyler szerint a forgatás előkészületei már megkezdődtek, a film pedig 2011-ben kerülhet a mozikba. A forgatókönyvet állítólag az eredeti sorozat két öltetgazdája, David Crane és Marta Kauffman írja majd.

Hiába sikeres azonban a Szex és New York filmváltozata, nem mindenki biztos abban, hogy a Jóbarátok is megállná a helyét a mozikban. Lisa Kudrow szerint a legnagyobb probléma az, hogy az ő sorozatuk egy több kamerával forgatott sitcom volt, amelyet élő közönség előtt forgattak, így igen nehéz lesz hatuk kalandjait a formátum megváltoztatása mellett filmre vinni.

Míg a tévésorozatok megfilmesítése régóta gyakorlat, minden nagy sikerre jut egy komoly bukás. Rengetegen voltak például kíváncsiak az új Star Trek-mozira, vagy a Mission: Impossible-re, a Twin Peaks: Tűz, jöjj velem, vagy az X-akták: Hinni akarok totális érdektelenségbe fulladt.