eur:
394.88
usd:
370.48
bux:
65195.84
2024. április 19. péntek Emma

Szerelemgyereke játszhatja Michael Jacksont

Feltételezett szerelemgyermeke alakíthatja Michael Jacksont abban a filmben, amely pályafutásának legsikeresebb éveit mutatja be.

Michael Jackson családja Omer Bhattit választotta annak a filmnek a főszereplőjéül, amely a pop királyának legcsillogóbb éveit mutatja majd be - adta hírül az angolszász sajtó. A fiú, akit a június végén elhunyt énekes szerelemgyerekének tartanak, korábban Jackson-hasonmásként dolgozott.

A 25 éves táncos családja jelenleg Norvégiában él, de édesanyja korábban Michael Jacksonnak dolgozott, és a hírek szerint Omer Bhatti a közös gyermekük. A fiú a sztár gyászszertartását is a család körében, az első sorban ülte végig.

"Michael története a gyerekkorától sikerei csúcsáig igazán meghökkentő, a család pedig azt akarja, hogy ezt megörökítsék. Be akarják mutatni az életét a családjával, és azt is, hogyan vált túlhajszolttá a karrierje miatt" - magyarázta egy, a Jacksonokhoz közel álló forrás.

"A család jóban van Omerrel, éppúgy ahogy Michael is volt. A fiú nagyszerű előadó, ezért szeretnék, hogy ő játssza el az énekest" - tette hozzá.

Bhatti sok időt töltött a Jacksonokkal a popkirály halála óta, a beszámolók pedig arról szólnak, hogy DNS-tesztet szeretne végeztetni, így egyszer s mindenkorra kideríteni, ki a biológiai apja.

A filmet, amely Michael Jackson három legnagyobb sikerlemeze, az Off The Wall, a Thriller és a Bad idejébe visz majd vissza, 2010-ben kezdik forgatni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×