eur:
395.08
usd:
370.84
bux:
65084.76
2024. április 19. péntek Emma

Exférjével kapták rajta Amy Winehouse-t az ágyban

A szívbeteg Mitch Winehouse újra komolyan aggódhat a lánya miatt, miután Amy ágyában találta az énekesnő drogos és börtönviselt exférjét, akit a feldühödött apa majdnem megvert.

Miután a brit énekesnő egyik testőre értesítette Mitch Winehouse-t, hogy a lányánál tartózkodik annak exférje, a férfi azonnal a helyszínre sietett. Az 58 éves, korábban taxisofőrként dolgozó apa, amikor Amy ágyában találta Blake Fielder-Civilt, azonnal kidobta a házból a börtönviselt férfit.

Mitch állítólag olyan dühös volt, hogy majdnem megverte a zenei producert, aki könyörgött neki, hogy ne üsse meg.

A súlyos szívproblémával és magas vérnyomással küzdő férfi állítólag nehezen fogadja el, hogy lánya életében újra feltűnt a volt férje, akitől a múlt hónapban vált el.

A The Sun brit bulvárlapnak nyilatkozó ismerős szerint Mitch úgy gondolja, ez a legrosszabb forgatókönyv Amy számára. Most, hogy már kezdte magát összeszedni, az a férfi, aki nagyban felelős azért, hogy lecsúszott, újra visszatért az életébe. "Mitch rettegve várja a napot, amikor Amy ismét visszatér a kemény drogokhoz" - tette hozzá a meg nem nevezett forrás, aki szerint a férfi betegre aggódja magát.

Fielder-Civil 2007-ben Miamiben titokban vette feleségül Amy Winehouse-t, aki ezután rászokott a drogokra. A pár múlt hónapban vált el. Blake egy sheffieldi elvonón próbált kigyógyulni heroinfüggőségéből, és néhány hete arról cikkezik az angol sajtó, hogy ismét Amy Winehouse körül legyeskedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×