eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Nyernek-e Wimbledonban a Federer-ikrek? - fogadni már lehet rá

Két napja látták meg a napvilágot a világelső férfi teniszező, Roger Federer ikerlányai, de máris lehet fogadni arra a bukmékerirodákban, hogy milyen sikereket fognak elérni apjuk sportágában.

Például ha Charlene Riva, vagy Myla Rose megnyeri az angol nyílt bajnokságot Wimbledonban, akkor az százszoros pénzt ér a szerencsés fogadó számára.

Mindössze 25-szörös pénzt hozhat a konyhára, ha a két lány bármelyike megnyeri a négy Grand Slam-torna egyikét 25 éves kora előtt, viszont megtett tétje 50-szeresét kapja vissza az a szerencsevadász, ha az ikrek egy párost alkotva diadalmaskodnának GS-tornán és 200-szorosát ha ugyanezt Wimbledonban hajtják végre.

"Az ikrek egyértelműen nagyszerű teniszes genetikai állománnyal rendelkeznek. Ha csak fele olyan jók lesznek, mint apjuk, akkor könnyedén nyerhetnek Grand Slam-tornát" - mondta az egyik fogadóiroda képviselője, ugyanis a lányok édesanyja, Mirka is élvonalbeli játékos volt.

Érdekesség, hogy a 15 egyéni GS-diadalával rekorder svájci fenomén lányainak az az Andy Roddick is üzent, akit épp idén a wimbledoni döntőben múlt felül Federer: "Wimbledon női bajnokai 2029-40: Federer-lányok..." - írta az amerikai.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×