Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Michael Jackson orvosa a Jackson-gyerekek apjának vallja magát

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Michael Jackson két idősebb gyermeke biológiai apjának vallja magát Arnold Klein. A nyíltan meleg Kleint, aki a közelmúltban elhunyt sztár orvosa volt, a Jackson gyerekek \"Arnie bácsiként\" ismerték - számolt be a Jackson-saga új fejleményeiről egy hétvégi brit bulvárlap.

A Sunday Mirror szerint a dúsgazdag, 65 esztendős bőrgyógyász azt mondta baráti körben, hogy maga akarja megkapni a 12 éves Prince Michael és a 11 éves Paris feletti felügyelet jogát, mert ő a vér szerinti apjuk.

Az énekes halála óta Jackson mindhárom gyermeke a nagymama, Katherine Jackson ideiglenes gyámsága alatt van, egy Los Angeles-i bíróság a pénteki tárgyaláson augusztus 3-ra halasztotta a végleges gyámság megítéléséről szóló eljárás kezdetét.

A brit bulvárlap jól tájékozott forrásokra hivatkozva állította, hogy Klein már ügyvédje segítségét kérte lehetőségeivel kapcsolatban.

Barátai szerint az orvos be tudja bizonyítani, hogy ő a gyermekek apja. A férfi ötvenedik születésnapján, 1995-ben merült föl az ötlet, aminek nyomán Jackson, aki állítólag nemzésképtelen volt, megkérte Kleint, akit szuperintelligensnek tartott, hogy spermadonorként legyen a gyerekei apja. (Hétéves, harmadik kisfiáról nem lehet tudni, hogy ki volt biológiai apja és anyja.)

Az orvos a donorságért nem fogadott el pénzt, de a hallgatásáért megfizették a lap szerint.

A gyermekeket Rowe hordta ki. Klein pedig szinte a család részévé vált: "nagybácsiként" gyakran látogatott el hozzájuk, és velük töltötte az ünnepeket, például a legutóbbi karácsonyt is.

"Ezek a legragyogóbb és legjobb magaviseletű gyerekek, akikkel valaha is találkoztam" - idézte Klein szavait a vasárnapi bulvárújság.