eur:
394.08
usd:
369.08
bux:
65755.82
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A megvesztegetésre is képes volt Jacko a gyógyszerekért

Egy orosz orvos azt állítja: Michael Jackson megpróbálta megvesztegetni őt, miután nem adott az énekesnek több függőséget okozó gyógyszert. A június 26-án elhunyt sztár immunrendszere a doktor szerint annyira legyengült, hogy már a fényre is allergiás volt.

Dr. Eugene Akszenoff elmondta: többször is kezelte Michael Jacksont és gyerekeit. 2007 márciusában az énekes könyörgött, hogy adjon neki olyan erős gyógyszereket, amelyek szedése a szakember szerint könnyen halált okozhatnak.

Akkor Jacko azt mondta, hogy azért van szüksége a gyógyszerekre, mert "nagyon megerőltető fellépések várnak rá". Az orvos arra figyelmeztette a sztárt, hogy ez öngyilkosság, és a gyógyszerek akár három éven belül megölhetik őt. Jacko megpróbálta megvesztegetni az orvost, aki azonban nem adott neki gyógyszert.

A június 26-án elhunyt sztárt négyszer is kezelte a tokiói nemzetközi klinika orvosi direktora, aki elmondta azt is: Michael Jackson gyógyszerfüggősége már annyira kezelhetetlen volt, hogy napfényallergiája alakult ki, mert a szerek teljesen tönkretették az immunrendszerét.

Dr. Akszenoff szerint Jacko krónikus kimerültségben és inszomniában szenvedett, és lázas is volt - ezek pedig a gyógyszerfüggőség tünetei. Az orvos szerint a tüneteket azok a szerek csak tovább súlyosbították, amelyeket Jacko a bőre kifehérítésére szedett.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×