Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A megvesztegetésre is képes volt Jacko a gyógyszerekért

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy orosz orvos azt állítja: Michael Jackson megpróbálta megvesztegetni őt, miután nem adott az énekesnek több függőséget okozó gyógyszert. A június 26-án elhunyt sztár immunrendszere a doktor szerint annyira legyengült, hogy már a fényre is allergiás volt.

Dr. Eugene Akszenoff elmondta: többször is kezelte Michael Jacksont és gyerekeit. 2007 márciusában az énekes könyörgött, hogy adjon neki olyan erős gyógyszereket, amelyek szedése a szakember szerint könnyen halált okozhatnak.

Akkor Jacko azt mondta, hogy azért van szüksége a gyógyszerekre, mert "nagyon megerőltető fellépések várnak rá". Az orvos arra figyelmeztette a sztárt, hogy ez öngyilkosság, és a gyógyszerek akár három éven belül megölhetik őt. Jacko megpróbálta megvesztegetni az orvost, aki azonban nem adott neki gyógyszert.

A június 26-án elhunyt sztárt négyszer is kezelte a tokiói nemzetközi klinika orvosi direktora, aki elmondta azt is: Michael Jackson gyógyszerfüggősége már annyira kezelhetetlen volt, hogy napfényallergiája alakult ki, mert a szerek teljesen tönkretették az immunrendszerét.

Dr. Akszenoff szerint Jacko krónikus kimerültségben és inszomniában szenvedett, és lázas is volt - ezek pedig a gyógyszerfüggőség tünetei. Az orvos szerint a tüneteket azok a szerek csak tovább súlyosbították, amelyeket Jacko a bőre kifehérítésére szedett.