Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hárem szórakoztatta Berlusconit

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Videointerjúban számolt be egy olasz prostituált arról, hogy miként töltött több estét az olasz kormányfő római rezidenciáján, további \"kolléganői\" társaságában.

Patrizia D'Addario az El Pais című spanyol lapnak videón rögzített interjúban árult el részleteket Silvio Berlusconi és vendégei szórakoztatásáról, mely utóbbiért 1000 eurót kapott.

A 42 éves asszonyt felháborítja, hogy Berlusconi azt állította, nem ismeri őt. "Ez lehetetlenség. Két napot töltöttünk együtt. Az első alkalommal megígérte, hogy segít egy építkezési engedély kijárásában. Azt akarta, hogy az egész estét vele töltsem, ám ezt visszautasítottam. A második éjszakát már kitöltöttem, egészen reggelig nála voltam - és most azt állítja, hogy nem ismer?!" - méltatlankodott D'Addario.

A nő három hete indította el Berlusconi kálváriáját, amikor arról számolt be, hogy a kormányfő barátjával, Giampaolo Tarantini építési vállalkozóval együtt hívták meg őt két partyra Berlusconi privát rezidenciájára, a Palazzo Grazioliba.

Mivel nem az egész éjszakát töltötte ott, csak ezer eurót kapott. A második éjszakáért viszont nem kapott pénzt - közölte a sajtóval. Nyomozóknak is ugyanezt mondta. Utóbbiaknak bizonyítékul egy videót is átadott, amelyet a miniszterelnök hálószobájában vett fel.

A partykon részt vevő további négy nőt az államügyészség kihallgatta. Lehallgatott telefonbeszélgetésekből az derült ki, hogy Tarantini egy nőket futtató cégnek fizetett, hogy küldjenek társaságot Berlusconinak Rómába és Szardíniára. Az ügyészség most arra kíváncsi, hogy vajon Tarantini gyakorta közvetített-e ki fiatal nőket befolyásos személyeknek.